Online Adótanácsadás

Az online tanácsadás eseti adó-és társadalombiztosítási kérdésekre ad választ, a tanácsadás fizetős, az alábbi besorolásnak megfelelően. /Nyugdíjazással, szolgálati idővel kapcsolatos és termékdíjjal kapcsolatos kérdésekre nem áll módunkban választ adni./

A kérdések nagyságától és átfogó méretétől függően 3 kategóriába soroljuk a tanácsadás árait:

Alap kategória: 5 000-,Ft +ÁFA

Közép kategória: 8 000-,Ft +ÁFA

Csúcs kategória: 20 000-,Ft +ÁFA

A kategóriák kialakítása során figyelembe vettük az egyes bonyolult kérdések pontos, jogszabályhelyekkel történő megválaszolásának időtartamát. Az alap kategóriába tartoznak az egyszerű, nem összetett kérdések.
A közép kategóriába tartoznak azok a kérdések, melyek értelmezéséhez már akár több levélváltásra is szükség van, illetve az összetettsége már bonyolultabb az alap kategóriánál.
A csúcs kategóriás kérdések pedig azok a kérdések, melyek megválaszolása minimum 2 munkanapot vesz igénybe, a pontos jogszabályhelyek ismeretében, és annyira bonyolultak, hogy a középkategóriába már nem lehet őket besorolni.

Kiemelten nagy terjedelmű, átfogó, egész vállalkozást több irányból érintő kérdéseket nem célszerű az Online Tanácsadás keretein belül igénybe venniük, arra kiváló lehetőség, az óradíjas tanácsadásunk, illetve a havi díjas megbízásunk, melyekről bővebben a kapcsolatok menüpont után személyesen érdeklődhet!

A kérdéseket minél összeszedettebben kérjük elküldeni, ettől függetlenül ha kérdése számunkra nem egyértelmű, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A feltett kérdést az árkategóriának megfelelően besoroljuk, majd az árról e-mailben egy proforma számlával értesítjük. Ekkor Önnek még lehetősége van elutasítani az árajánlatunkat, és visszalépni a kérdéstől.

A kérdésekre 1-2 munkanapon belül adunk írásos választ. A választ e-mailben, pdf formátumban közöljük, miután a proforma számla szerinti összeget jóváírják a bankszámlánkon.

A számlázási névre a banki jóváírás napjával teljesített számlát postán küldjük meg a kérdés feltevőjének.

Adatok, Kérdések
  1. (szükséges)
  2. (érvényes email szükséges)
  3. (szükséges)
  4. (szükséges)
  5. (szükséges)
 

cforms contact form by delicious:days